12 mrt 15:30 uur koorconcert met De Bekooring en XingNu

Op zondag 12 maart 2023 presenteren Kamerkoor De BeKooring en Kleinkoor XingNu een gezamenlijk concert in de kapel van Mariëngaarde in Tilburg.

Kamerkoor De BeKooring uit Mortsel (B) werd opgericht in 1993 en heeft zich in het verleden vooral toegelegd op het uitvoeren van oude muziek uit de renaissance en de barok. Het a capellakoor wordt vanaf mei 2016 gedirigeerd door Els Germonpré en heeft het uitgebreide klassieke repertoire sindsdien verrijkt met een mooie selectie uit de hedendaagse koormuziek als extra troef om hun publiek te inspireren en steeds opnieuw te bekoren.
Kleinkoor XingNu met leden uit Tilburg en omstreken bestaat sinds 2015 en staat onder leiding van Evert van Merode. XingNu brengt zeer gevarieerde muziek, van licht klassiek tot pop, zowel a capella als met pianobegeleiding.

Het programma van zondagmiddag 12 maart belooft opnieuw zeer afwisselend te worden, zowel qua muzieksoort als qua muziekperiode.

Het concert vindt plaats in de kapel van Mariëngaarde aan de Burgemeester Damsstraat 7 in Tilburg. De aanvang is 15.30 uur (de zaal is open vanaf 15.00 uur). De entree bedraagt € 12,50.

Kaartjes zijn verkrijgbaar bij de ingang of vooraf te reserveren via kleinkoorxingnu@gmail.com.

Meer informatie over beide koren is te lezen en te beluisteren op  www.debekooring.eu en www.kleinkoorxingnu.weebly.com.


Kleinkoor XingNu


Kamerkoor De BeKooring

Scroll to top