17 juni 19:30 uur Janneke Peeters – Waarom krabben niet helpt ! – voorstelling UITGESTELD !

LET OP !

Deze voorstelling is UITGESTELD; nieuwe datum volgt

Aanvang: 19.30u
Reserveringsadres: janneke_peeters@hotmail.com.
Aanmelden via e-mail. Je krijgt dan een betaallink en als daaraan voldaan is, komt je naam op de gastenlijst.

FaceBook: https://www.facebook.com/events/s/janneke-peeters-waarom-krabben/243853491362971/

Janneke is een creatieve muzikale duizendpoot en een echt podiumbeest. Zo gaf ze jarenlang muziekles in het voortgezet onderwijs, is ze muzikaal leider bij een koor, schrijft ze miniliedjes op maat, en nog veel meer.
Ze speelde een gedeelte van haar liedjesprogramma al eerder in Mariëngaarde tijdens het kunst- en cultuurweekend én ze is hier regelmatig te zien als actrice bij improvisatietheatercollectief ‘De vloer op’.

Al zingend en piano spelend neemt ze je in ‘Waarom krabben niet helpt’ met haar kleinkunstliedjes mee op reis door haar leven. Scherpe teksten, woordgrappen en gevoelige liedjes zorgen voor een lach en een traan. Ze voelt een urgentie om zaken aan de orde te stellen die niemand anders benoemt. Waar anderen stoppen, gaat zij verder. Schaamteloos, recht voor z’n raap, ze weet je tot op het bot te raken.
Geen enkel onderwerp wordt geschuwd: dat ze borstkanker kreeg op 32-jarige leeftijd, oma in het verzorgingstehuis, de dood van haar vader. Zelfs een liedje om misbruikte kinderen een stem te geven. Maar deze serieuze onderwerpen worden afgewisseld met grappige liedjes over die charmante chirurg, de sexy automonteur, de one night stand en haar liefde voor chocolade. Kortom: huilen van ontroering en huilen van het lachen!”

 

 

Scroll to top