24 mrt 14:30 uur Ruud Hermans in concert

Start 14:30, zaal open 14:00
Entree 20 euro

Ruud Hermans geeft al vanaf 2010 huiskamerconcerten. 10 jaar bij hem thuis aan de Veldhovenring en in de huiskamers bij mensen thuis.
Iedereen kent Ruud van Somewhere Between, de nr. 1 hit van The Tumbleweeds uit 1975 en als winnaar van The Voice Senior in 2019.
Natuurlijk ook als presentator bij K.R.O. radio van 1979 t/m 2010.

Tot en met 12 mei 2024 speelt Ruud vijf middag-huiskamerconcerten in de prachtige Kapel van Mariëngaarde in Tilburg. Altijd samen met bassist/zanger Eric Coenen, 4 daarvan met violist/mandoline-speler/zanger Joost van Es en 1 met een andere speciale gast. Het eerste concert vond plaats op 24 december 2023, de dag dat Ruud 73 werd.
Eric, Joost en ik voelen zich ontzettend thuis tijdens hun huiskamerconcerten. Lekker dicht op de gasten en spelen en zingen alles akoestisch. (Eric met kleine versterker voor z’n bas).

Het repertoire dat ze spelen komt uit de periode 1940 – 2023/24 van diverse artiesten. Met covers die de tand des tijds hebben doorstaan én natuurlijk Ruud’s eigen liedjes. “Eric Coenen is eigenlijk mijn “Guardian Angel” die mij bij de les houdt”. Hij is ook docent aan de Rock Aademie en actief voor “Musicians Without Borders”. Samen met Joost van Es is hij de arrangeur van onze liedjes. Joost is ook violist bij Bluefinger, de groep waarmee Bertolf op dit moment schittert in de Nederlandse Theaters.

“Hou je van liedjes die je raken in het gebied tussen hart en ziel, leuke liedjes, meezing liedjes, humor en een goed verhaal?”  Dan ben je op de goede plek in de Kapel van Mariëngaarde met Eric Coenen, Joost van Es en Ruud Hermans.

Scroll to top