21 okt 19:30 uur Macondo Saxofoonorkest

In dit concert presenteert het Macondo saxofoonorkest een programma dat bestaat uit een selectie van muziekstukken uit de Colombiaanse folklore, een repertoire waarmee het publiek de alledaagse aspecten van de Colombiaanse cultuur kan ervaren! Een iets andere muziekstijl dan wat bekend is in de Nederlandse muziekscene. Speciaal gearrangeerd in symfonisch formaat voor saxofoonorkest door JFMR Productions.

Het Macondo Saxofoonorkest nodigt U uit voor een avond vol met muzikale verrassingen! Het Macondo orkest is een samenwerking tussen professionele musici alumni van de Academy of Music and Performing Arts die in 2022 besloten hun krachten te bundelen om nieuwe artistieke projecten op gang te kunnen brengen. De leden komen uit verschillende landen op verschillende continenten, wat de groep kenmerkt vanwege zijn culturele diversiteit. Door zijn muziek wil het Macondo Saxofoonorkest het publiek een idee en een gevoel van menselijkheid, warmte, vreugde en hoop overbrengen!

Komen jullie ook luisteren? Het concert vindt plaats in de mooie kapel van Mariëngaarde Tilburg, op vrijdag 21 oktober om 19.30 uur // Mariëngaarde Tilburg I Burgemeester Damsstraat 7

Entree voor leerlingen en studenten: 5€
Entree voor volwassenen: 7€

Reserveren via: reserveringenmariengaarde@gmail.com 

Scroll to top