4 okt 19:45 uur Boekpresentatie “Drug van de duivel”

met Antropoloog Teun Voeten, poppenspeler Frans van der Meer en criminoloog Cyrille Fijnaut.

– Dinsdag
– Mariengaarde Kapel, Burgemeester Damsstraat 7 Tilburg
– Boekpresentatie
– Entree vrij

Kunstmaan trapt zijn gastprogrammering met publieksactiviteiten in Mariengaarde af met een show rond het nieuwste boek van avonturier, participerend antropoloog, schrijver en fotograaf Teun Voeten. Bekend van zijn verslagen van de gewelddaden in Mexico, het ondergrondse leven van de drop outs van New York, en de jungle van Calais. Teun doet nu verslag van zijn verkenning van de wereld van de Crystal Meth (bekend van de serie Breaking Bad). Zijn tocht voerde hem langs de uitgeteerde verslaafden in Tijuana en Los Angeles, de uitvinders in Praag, de kartels van Mexico en Kabul en uiteraard ook bij de groothandelaars in ons eigen Tilburg.
De alom geprezen Criminoloog professor Cyrille Fijnaut gaat deze avond in gesprek met de auteur om de eschatologische prognoses te verlichten dan wel te verduisteren…
Teun wordt ingeleid door Tilburgs bekendste Low-life pop Ferry van de Zaande hij toont ook een preview uit zijn nieuwste speelfilm. Zijn bewindvoerder Frans van der Meer brengt enkele liederen uit de Bargoense folklore.
Bezoekers van de presentatie genieten speciale korting bij aanschaf van het boek; € 17,50 in plaats van € 22,50. Signeren mogelijk !
Zie ook www.kunstmaan.nl

Scroll to top