5 feb 11.00 en 14.00 uur Nieuwe Koninklijke Harmonie

Muziekvereniging De Nieuwe Koninklijke Harmonie geeft een gevarieerd koffieconcert om 11.00 en 14.00 uur op zondag 5 februari. Wij presenteren drie orkesten: het Harmonieorkest, het Klein Orkest en het Laatbloeiersorkest.
Het Harmonieorkest speelt, onder de inspirerende leiding van dirigent Maarten Jense, lekkere muziek van klassiek tot modern, bewerkingen van populaire nummers en originele composities voor harmonieorkest. Het orkest bestaat uit ruim 40 muzikanten.Het Klein Orkest is vooral een leerorkest en de ‘opstap’ naar het Harmonieorkest. Voor jonge kinderen is het een eerste stap op de muzikale ladder. En voor volwassen ‘herintreders’ is het vaak een nieuwe start in de muziek. Zij brengen een gevarieerd repertoire aan moderne en tijdloze muziek.
Last but least treedt het zogenoemde Laatbloeiersorkest in de schijnwerpers.
Dit nieuwe orkest van de NKH is het eindresultaat van een succesvol project, dat liep  vanaf februari 2022. De deelnemers hadden allemaal een ding gemeen: ze hebben altijd al een muziekinstrument willen bespelen maar zijn er nooit toe gekomen. Die kans kregen ze via onze Muziekvereniging. Onder de bezielende leiding van onze docenten ontwikkelden ze in sneltreinvaart hun muzikale vaardigheden en dat zullen ze met veel enthousiasme laten horen.

Inmiddels is in januari 2023 een nieuwe groep Laatbloeiers gestart met 34 deelnemers.

Dus dat wordt een supergezellige dag met muziek waar u warm van wordt! De entree bedraagt slechts € 5,-inclusief een kopje koffie of thee. (Wij stellen het op prijs als u gepast of met PIN betaalt).

Lokatie:                Kapel
Aanvang:              11.00 uur en 14.00 uur

Meer Informatie: info@harmonieorkesttilburg.nl

Scroll to top