5 nov 11:00 uur en 14:00 uur Reprise Concerten Nieuwe Koninklijke Harmonie

Wegens groot succes in februari 2023 geeft Muziekvereniging De Nieuwe Koninklijke Harmonie opnieuw een gevarieerd concert op zondag 5 november. Wij presenteren drie orkesten: het Harmonieorkest, het Klein Orkest en het Laatbloeiersorkest.  Bovendien zullen deelnemers van ons tweede Laatbloeiersproject laten horen hoever zij reeds gevorderd zijn.
Bij ons vorige concert hebben wij, wegens de overweldigende belangstelling, besloten naast het geplande koffieconcert een extra uitvoering ‘s middags te geven. Ook op 5 november spelen wij twee keer: om 11 uur en om 14 uur.

Het Harmonieorkest speelt, onder de inspirerende leiding van dirigent Maarten Jense, lekkere muziek van klassiek tot modern, bewerkingen van populaire nummers en originele composities voor harmonieorkest. Het orkest bestaat uit ruim 40 muzikanten.
Het Klein Orkest is vooral een leerorkest en de ‘opstap’ naar het Harmonieorkest. Voor jonge kinderen is het een eerste stap op de muzikale ladder. En voor volwassen ‘herintreders’ is het vaak een nieuwe start in de muziek. Zij brengen een gevarieerd repertoire aan moderne en tijdloze muziek.

Last but least treedt het zogenoemde Laatbloeiersorkest in de schijnwerpers.
Dit nieuwe orkest van de NKH is het eindresultaat van een succesvol project, dat liep  vanaf februari 2022. De deelnemers hadden allemaal een ding gemeen: ze hebben altijd al een muziekinstrument willen bespelen maar zijn er nooit toe gekomen. Die kans kregen ze via onze Muziekvereniging. Onder de bezielende leiding van onze docenten ontwikkelden ze in sneltreinvaart hun muzikale vaardigheden en dat zullen ze met veel enthousiasme laten horen.
Inmiddels is in januari 2023 een nieuwe groep Laatbloeiers gestart met 34 deelnemers. Ook zij zullen zich laten horen op 5 november.

De entree bedraagt slechts € 5,-. (Wij stellen het op prijs als u gepast of met PIN betaalt).

Lokatie:                Kapel Mariëngaarde
Zaal open:            10.30 uur en 13.30 uur
Aanvang:              11.00 uur en 14.00 uur

Reserveren kan via info@harmonieorkesttilburg.nl is gewenst, want vol=vol!

 

 

Scroll to top