9 feb HERI – een muzikale voorstelling met nagesprek

Wat maakt ons tot de muzikale mensen die we zijn vandaag? Waar komen we vandaan? In Heri onderzoeken Inan Inan hun culturele en muzikale achtergrond. Fran is een klassieke zangeres uit België. Inês is percussionist uit Portugal. Beiden wonen momenteel in Nederland. Ze kijken naar wat hun muzikale traditie is, vertalen die naar hun duo en kijken er met een hedendaagse bril naar. Op deze manier experimenteren ze met reeds bestaande muziek en zoeken tegelijkertijd naar een gemeenschappelijke nieuwe taal waarin ze beiden kunnen communiceren naar elkaar toe en naar het publiek. Op deze manier willen ze graag eer doen aan waar ze vandaan komen, waar ze nu zijn en waar ze naartoe willen groeien als muzikale artistieke wezens.
Op 9 februari 2024 debuteren ze de eerste voorstelling van Heri in Mariëngaarde. Deze voorstelling wordt gevolgd door een nagesprek.

Aanvang: 20:00 uur
Entree: €10,-

Repertoire lijst:
* Acção – Carlos Paredes (arr. Inan Inan)
* Senhora do Almortão – Trad. Portuguese music (arr. Inan Inan)
* We Praise Thee – Pavel Chesnokov (arr. Inan Inan)
* La Spagna – Josquin Desprez (arr. Inan Inan)
* Niet menselijk – Frank Nuyts
* Een liedje voor de zee – Louis Andriessen (arr. Inan Inan)
* Deuxième Chorale – Louis Andriessen (arr. Inan Inan)

“Inan Inan is de grootste muzikaal-theatrale verrassing van het
afgelopen jaar.” Anthony Fiumara

Inan Inan is een duo bestaande uit Inês Lacerda en Fran Van Lysebettens. Beiden zijn klassiek getrainde muzikanten (percussie en zang) die graag experimenteren en willen breken met de bestaande grenzen van hun métier.
Met hun ‘het-doel-heiligt-de-middelen’-aanpak, gebruikt dit duo meer dan muziek om hun boodschap over te brengen. Inan Inan creëert een eigenzinnige eclectische wereld door hun verschillende sterktes en achtergronden te combineren.

CONTACTS:
Instagram: @inan_inan_duo
Email: duo.inan.inan@gmail.com

 

 

 

 

Scroll to top