30 sept 19:30 uur Ben Blom in concert

Start concert; 19:30, inloop 19:15
Entree; € 15,00 incl. 1 consumptie
Reserveren via: reserveringenmariengaarde@gmail.com

Samen met pianist Kees van Zantwijk stelde Ben een breed repertoire samen. Van chansons tot kleinkunst, van musical tot pop. Op geheel eigen wijze verrassen zij hun publiek met veel onbekende of in de vergetelheid geraakte pareltjes.

Al jarenlang heeft podiumkunstenaar Ben Blom een zwak voor Nederlandstalige chansons van onder meer Charles Aznavour, Jacques Brel, Robert Long, Rob de Nijs en Herman van Veen. In al zijn voorstellingen vormde dit rijke repertoire de rode draad en trok hij deze liedjes aan als een op maat gemaakte jas. Zijn eerste (theater)concert staat nu volledig in het teken van zijn liefde voor Nederlandstalige muziek.

Persbericht albumrelease Ben Blom

Vanaf maandag 22 augustus 2022 is het album Ben onderweg van Ben Blom te beluisteren via Spotify.
Ben studeerde aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten (2006) en Fontys Lerarenopleiding Tilburg (2014). Na diverse theatervoorstellingen staat Ben inmiddels alweer meer dan tien jaar solo op de planken.
Voor het album Ben onderweg besloot hij repertoire uit te kiezen, dat voor hem een speciale betekenis heeft. Het zijn twaalf herontdekte Nederlandstalige pareltjes, die verrassen, ontroeren en soms zelfs aan het denken zetten. Van chansons tot kleinkunst, van musical tot pop. Tijdens zijn muzikale reis wordt Ben vergezeld door pianist Kees van Zantwijk.

‘Ben is een echte chansonnier, die geniet van het (Nederlandstalige) lied. (…) De liederen zijn pakkend en met gevoel gebracht.’
– Musicalsites.nl

‘Ben is zo iemand uit de categorie “moet je gezien hebben” en hij verdient het om ontdekt te worden door het “grote” publiek.’
– Theaterkantoor.nl

‘Ik vind dat je een prachtige stem hebt en de liederen mooi en intens interpreteert.’
– Paul van Vliet

‘Ik vind je prachtig zingen en subliem articuleren.’
– Liesbeth List

Scroll to top