Rogier Monsieur nieuwe manager van Kunstcluster. Lees meer…

De kartrekkers  van het Kunstcluster Mariengaarde, Helma en Peter Keijzers en Joop Biegelaar, hebben een tijdje geleden hun taken neergelegd. Wij zijn hen erg dankbaar voor hun enthousiasme en inzet, waarmee prachtige voorstellingen en leuke en interessante activiteiten in kapel, werkplaats en salon hebben kunnen plaats vinden. En natuurlijk ook veel dank aan alle vrijwilligers die hieraan meegewerkt hebben.

Na een tijd van rust, enerzijds gedwongen door Corona en anderzijds noodzakelijk voor reflexie over de toekomst van het Kunstcluster, heeft het Stichtingsbestuur van Mariengaarde een nieuwe manager voor het Kunstcluster gevonden in de persoon van Rogier Monsieur. Op de foto zie je hem in zijn kantoortje in Mariengaarde.

Rogier heeft als saxofonist en docent muziek gestudeerd aan het Brabants Conservatorium ( het huidige Fontys Hogeschool van de Kunsten) en hij werkt als vakleerkracht muziek op een basisschool. Daarnaast leidt hij twee orkesten, een harmonieorkest en een blaasgroep  met zang. Ook is hij opname leider van een opnamestudio en speelt hij in het Kessels Saxofoonkwartet en in de Tilburg Bigband.

Rogier’s wens voor Mariengaarde is dat het een plek kan zijn waar de kunst in harmonie stroomt en waar ieders kwaliteiten kunnen floreren.

Samen met Rogier kijken wij uit naar de tijd na Corona, wanneer de deuren van het Kunstcluster weer geopend mogen worden. Rogier en alle andere deelnemers aan het Kunstcluster: veel succes en plezier!

Scroll to top